Címlap Hírek
Hírek
Tájékoztatás szervezeti változásról Nyomtatás

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2015. április 1-től a hazai anyakönyvi ügyekben eljáró hatóság Budapest Főváros Kormányhivatala.
A szervezeti változás az egyszerűsített honosítási, és az azt követő hazai anyakönyvezési eljárást érdemben nem befolyásolja. Kérjük, hogy a hazai anyakönyvezéshez szükséges adatlapokat továbbra is a honosítási kérelem benyújtásakor szíveskedjenek benyújtani. (lásd. Hazai anyakönyvezés)

 

 

 
Kihelyezett konzuli napok Honoluluban Nyomtatás

Magyarország Los Angeles-i Főkonzulátusa tájékoztatja ügyfeleit arról, hogy 2015. április 10-11-én kihelyezett konzuli napokat tart a Hawaii-szigeteken élő magyarság részére.

Bővebben...
 
Kihelyezett konzuli fogadónap Corkban Nyomtatás

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy a dublini magyar nagykövetség munkatársai 2015. május 15-én (péntek) 10:00 óra és 13:45 óra között kihelyezett konzuli fogadónapot tartanak Corkban. Az informatikai fejlesztéseknek köszönhetően a fogadónapon biometrikus adatokat (fénykép, aláírás és ujjlenyomat) is tartalmazó útlevélkérelmek rögzítésére is lehetőség lesz.

Bővebben...
 
Kihelyezett konzuli fogadónapok Miamiban Nyomtatás

Magyarország Washingtoni Nagykövetsége március hónapban kihelyezett konzuli napokat tart a Floridában élő magyarság részére.

Bővebben...
 
Kihelyezett konzuli fogadónapok Edmontonban Nyomtatás

Magyarország Ottawai Nagykövetsége 2015. március 24-25-én konzuli fogadónapokat tart az Alberta tartománybeli Edmontonban.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

4. oldal / 26