Címlap Hírek Friss hírek Kihelyezett konzuli napok Miamiban
Kihelyezett konzuli napok Miamiban Nyomtatás

Magyarország Washingtoni Nagykövetsége május hónapban kihelyezett konzuli napokat tart a Floridában élő magyarság részére.

A kihelyezett konzuli napok helyszíne és időpontja:

2016.. május 10-12. Miami, Florida

Helyszín: Magyar Központ Kossuth Klub

2230 NW 14th St.

Miami FL 33125 – USA

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy az ügyfélfogadáshoz előzetes regisztráció szükséges, amelyet a Washingtoni Nagykövetség konzuli osztályára küldött alábbi e-mail címen lehet kérni:

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

A kihelyezett fogadónapok kiemelt célja az egyszerűsített honosítási eljárási kérelmek átvétele, illetőleg egyéb állampolgársággal kapcsolatos ügyek ügyintézése. Az egyszerűsített honosítási eljárás során történő állampolgárság-szerzéssel kapcsolatos előzetes tájékozódás érdekében javasoljuk a www.allampolgarsag.gov.hu honlap áttekintését.

A http://washington.kormany.hu/konzuli-informacio-magyarul-in-hungarian, valamint a http://konzuliszolgalat.kormany.hu/ugyintezes-konzulnal weboldalak részletes információt nyújtanak a konzuli szolgálat által, illetve közreműködésével intézhető egyéb ügytípusokról. Igény szerint ezen ügycsoportok esetében is lehetőség nyílik tanácsadásra, kérelmek átvételére. A konzuliszolgalat.kormany.hu oldalon a "Nyomtatványok" címszó alatt az ügyintézéshez rendszeresített letölthető formanyomtatványok, igénylőlapok szintén elérhetőek.